100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO BRERA 2.4 JTDM 20V 210PK
Bouwjaar 05.2007 - 03.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO BRERA (939_) 2.4 JTDM 20V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO BRERA (939_) 2.4 JTDM 20V uitlezen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAISUZUNISSANBUICK.

ABS-sensoren in het wiellager

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Een defect ABS-sensor herkennen

Elke ALFA ROMEO BRERA (939_) heeft een eigen VIN-nummer. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.