100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO BRERA 2.4 JTDM 20V 200PK
Bouwjaar 01.2006 - 03.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO BRERA (939_) 2.4 JTDM 20V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO BRERA (939_) 2.4 JTDM 20V. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUSKODAMINIINFINITI. Elke ALFA ROMEO BRERA (939_) heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.