100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO BRERA 2.0 JTDM 170PK
Bouwjaar 05.2009 - 06.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO BRERA (939_) 2.0 JTDM

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO BRERA
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30664
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Lengte: 630 mm
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
voertuig optie : voor voertuigen met schijfrem aan de achteras
47% Korting
24,14
45,55
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO BRERA (939_) 2.0 JTDM uitlezen

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERINFINITIFERRARIVAUXHALLVW VOLKSWAGENISUZU. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Een defect ABS-sensor herkennen

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ABS, Brembo, Lucas, Pagid, Jurid, Rofren en Zimmermann