100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO BRERA 1.8 TBi 200PK
Bouwjaar 05.2009 - 06.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO BRERA (939_) 1.8 TBi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Een defect ABS-sensor herkennen

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO BRERA (939_) 1.8 TBi. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUSAABFIAT. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO BRERA (939_) past.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.