WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO ARNA 1.2 68PK
Bouwjaar 01-1985 - 12-1986

ABS sensoren ALFA ROMEO ARNA 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO ARNA 1.2, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO ARNA

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT StuurkogelsKIA RemschoenenALFA ROMEO Stabilisatorstangen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.