WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO ARNA 1.2 60PK
Bouwjaar 01-1985 - 12-1986

ABS sensoren ALFA ROMEO ARNA 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO ARNA 1.2

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO ARNA

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.