100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO ALFETTA GT 1.8 116PK
Bouwjaar 01-1974 - 12-1976

ABS sensoren ALFA ROMEO ALFETTA GT (116_) 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Een defect ABS-sensor herkennen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO ALFETTA GT (116_) 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUBUICKPEUGEOT. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO ALFETTA GT (116_) past. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.