100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO ALFETTA GT 1.8 121PK
Bouwjaar 06-1974 - 12-1976

ABS sensoren ALFA ROMEO ALFETTA GT (116_) 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO ALFETTA GT (116_) 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO ALFETTA GT (116_). In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.