100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO ALFETTA 2.0 TD 82PK
Bouwjaar 10-1979 - 03-1983

ABS sensoren ALFA ROMEO ALFETTA 2.0 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO ALFETTA 2.0 TD

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO ALFETTA past. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.