100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO ALFASUD Sprint 1.7 i.e. 105PK
Bouwjaar 10-1987 - 12-1989

ABS sensoren ALFA ROMEO ALFASUD Sprint (902_) 1.7 i.e.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO ALFASUD Sprint (902_) 1.7 i.e. uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDADAIMLERDAEWOOROVER. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.