100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO ALFASUD Sprint 1.5 105PK
Bouwjaar 03-1982 - 12-1988

ABS sensoren ALFA ROMEO ALFASUD Sprint (902_) 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO ALFASUD Sprint (902_) 1.5 past. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Een defect ABS-sensor herkennen

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO ALFASUD Sprint (902_). De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

Je kunt bij ons betalen via AfterPay Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.