WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO ALFASUD Sprint 1.5 83PK
Bouwjaar 05-1978 - 12-1981

ABS sensoren ALFA ROMEO ALFASUD Sprint 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO ALFASUD Sprint 1.5

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO ALFASUD Sprint komen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.