WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 75 2.0 T.S. 146PK
Bouwjaar 01-1987 - 02-1992

ABS sensoren ALFA ROMEO 75 2.0 T.S.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 75 2.0 T.S.

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 75, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.