WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 75 2.0 TD 95PK
Bouwjaar 05-1985 - 09-1992

ABS sensoren ALFA ROMEO 75 2.0 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN RemschijvenIVECO WielnavenLOTUS Stabilisatorstangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 75 2.0 TD

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 75

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.