100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 75 1.8 116PK
Bouwjaar 09-1985 - 06-1989

ABS sensoren ALFA ROMEO 75 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 75 1.8

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 75

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensoren in het wiellager

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.