WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 75 1.6 Cat 110PK
Bouwjaar 05-1989 - 02-1992

ABS sensoren ALFA ROMEO 75 1.6 Cat

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 75 1.6 Cat

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 75 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT WielnavenLAMBORGHINI StuurkogelsSKODA Remcilinders.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.