WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 33 Sportwagon 1.7 i.e. 105PK
Bouwjaar 04-1992 - 09-1994

ABS sensoren ALFA ROMEO 33 Sportwagon 1.7 i.e.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 33 Sportwagon 1.7 i.e.

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 33 Sportwagon past. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU HandremkabelsAUDI RemschijvenPLYMOUTH ABS sensoren.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.