100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 33 Sportwagon 1.7 16V 132PK
Bouwjaar 01-1990 - 09-1994

ABS sensoren ALFA ROMEO 33 Sportwagon 1.7 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 33 Sportwagon 1.7 16V

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemcilindersSUBARU WielnavenDACIA Fuseekogels. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Elke ALFA ROMEO 33 Sportwagon heeft een eigen VIN-nummer.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.