WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 33 Sportwagon 1.4 i.e. 90PK
Bouwjaar 06-1991 - 09-1994

ABS sensoren ALFA ROMEO 33 Sportwagon (907B_) 1.4 i.e.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO 33 Sportwagon (907B_) 1.4 i.e. uitlezen

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Een defect ABS-sensor herkennen

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTPORSCHEPONTIAC.

ABS-sensoren in het wiellager

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.