100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 33 Sportwagon 1.4 i.e. 88PK
Bouwjaar 06-1991 - 09-1994

ABS sensoren ALFA ROMEO 33 Sportwagon (907B_) 1.4 i.e.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO 33 Sportwagon (907B_) 1.4 i.e. uitlezen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 33 Sportwagon (907B_). Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer.

Een defect ABS-sensor herkennen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAVW VOLKSWAGENMG. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.