100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 33 Sportwagon 1.7 i.e. 4x4 105PK
Bouwjaar 09-1988 - 12-1989

ABS sensoren ALFA ROMEO 33 Sportwagon (905A_) 1.7 i.e. 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOAUDINISSANBMW. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 33 Sportwagon (905A_) 1.7 i.e. 4x4. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO 33 Sportwagon (905A_) uitlezen

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.