WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 33 Sportwagon 1.5 4x4 90PK
Bouwjaar 09-1984 - 12-1986

ABS sensoren ALFA ROMEO 33 Sportwagon 1.5 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 33 Sportwagon 1.5 4x4

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 33 Sportwagon

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

ABS-sensoren in het wiellager

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.