100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 33 1.7 i.e. 107PK
Bouwjaar 01-1990 - 09-1994

ABS sensoren ALFA ROMEO 33 1.7 i.e.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 33 1.7 i.e.

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 33 komen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.