100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 33 1.7 16V 132PK
Bouwjaar 01-1990 - 03-1992

ABS sensoren ALFA ROMEO 33 1.7 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 33 1.7 16V

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 33

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ RemblokkenVAUXHALL RemcilindersFERRARI Remschoenen.