100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 33 1.7 QV 114PK
Bouwjaar 03-1988 - 12-1989

ABS sensoren ALFA ROMEO 33 1.7 QV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke ALFA ROMEO 33 1.7 QV heeft een eigen VIN-nummer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 33

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.