100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 166 3.2 V6 24V 240PK
Bouwjaar 10.2003 - 06.2007

ABS sensoren ALFA ROMEO 166 (936_) 3.2 V6 24V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO 166 (936_) 3.2 V6 24V uitlezen

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Een defect ABS-sensor herkennen

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 166 (936_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

ABS-sensoren in het wiellager

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.