100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V 226PK
Bouwjaar 09.1998 - 06.2007

ABS sensoren ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemtrommelsVAUXHALL HandremkabelsLAND ROVER Remschijven.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 166

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.