100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 175PK
Bouwjaar 10.2003 - 06.2007

ABS sensoren ALFA ROMEO 166 (936_) 2.4 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO 166 (936_) 2.4 JTD uitlezen

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 166 (936_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.