100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 150PK
Bouwjaar 04.2002 - 06.2007

ABS sensoren ALFA ROMEO 166 (936_) 2.4 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO 166 (936_) 2.4 JTD uitlezen

Elke ALFA ROMEO 166 (936_) heeft een eigen VIN-nummer. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS-sensoren in het wiellager

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Een defect ABS-sensor herkennen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO.