100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 140PK
Bouwjaar 10.2000 - 06.2007

ABS sensoren ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Elke ALFA ROMEO 166 heeft een eigen VIN-nummer.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.