100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 136PK
Bouwjaar 09.1998 - 10.2000

ABS sensoren ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU RemslangenOLDSMOBILE WielnavenLOTUS Fuseekogels. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 166

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

ABS-sensoren in het wiellager

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.