100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark 150PK
Bouwjaar 10.2000 - 06.2007

ABS sensoren ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 166

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Brembo, Bosch, Textar, Lucas, ABS, ATE, Jurid, Bendix en TRW