100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark 155PK
Bouwjaar 09.1998 - 10.2000

ABS sensoren ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 166

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.