100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 164 3.0 V6 180PK
Bouwjaar 09-1992 - 09-1998

ABS sensoren ALFA ROMEO 164 3.0 V6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 164 3.0 V6

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 164

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.