WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 164 3.0 24V QV 233PK
Bouwjaar 09-1992 - 09-1998

ABS sensoren ALFA ROMEO 164 3.0 24V QV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 164 3.0 24V QV

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 164

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF WiellagersCHEVROLET DraagarmenLAMBORGHINI Wielnaven. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.