100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 164 3.0 228PK
Bouwjaar 04.1993 - 02.1995

ABS sensoren ALFA ROMEO 164 (164_) 3.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO 164 (164_) 3.0 uitlezen

Elke ALFA ROMEO 164 (164_) heeft een eigen VIN-nummer. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Een defect ABS-sensor herkennen

Je kunt bij ons betalen via iDeal en AfterPay De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.