WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 164 2.0 T.S. 148PK
Bouwjaar 06-1987 - 09-1992

ABS sensoren ALFA ROMEO 164 2.0 T.S.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 164 2.0 T.S.

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV StuurkogelsDAIMLER RemklauwenSKODA Remcilinders.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 164

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.