100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 Sportwagon 2.4 JTDM Q4 210PK
Bouwjaar 05.2007 - 11.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 Sportwagon 2.4 JTDM Q4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon 2.4 JTDM Q4

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

ABS-sensoren in het wiellager

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.