100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 Sportwagon 2.4 JTDM 200PK
Bouwjaar 03.2006 - 11.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 Sportwagon 2.4 JTDM

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31835
Levertijd 2-3 dagen
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
tot bouwjaar: 09.08
Lengte: 950 mm
Gewicht: 0,15 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
44% Korting
19,34
34,53
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon 2.4 JTDM

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER StuurkogelsVAUXHALL HandremkabelsMINI Remschijven. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.