100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 Sportwagon 2.0 JTDM 163PK
Bouwjaar 05.2009 - 11.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 Sportwagon 2.0 JTDM

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon 2.0 JTDM komen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.