WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 3.2 JTS 260PK
Bouwjaar 01.2008 - 11.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 3.2 JTS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 159
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31384
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
vanaf bouwjaar: 10.08
Lengte: 910 mm
Gewicht: 0,2 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
49% Korting
24,14
47,33
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 159 3.2 JTS

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 159 komen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO WielnavenPLYMOUTH StabilisatorstangenFIAT Remklauwen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.