100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 2.4 JTDM Q4 210PK
Bouwjaar 05.2007 - 11.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 2.4 JTDM Q4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 159
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31835
Levertijd 2-3 dagen
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
tot bouwjaar: 09.08
Lengte: 950 mm
Gewicht: 0,15 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
44% Korting
19,34
34,53
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 159 2.4 JTDM Q4 komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI RemklauwenNISSAN RemcilindersVOLVO Wielnaven.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 159

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.