WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 159 2.2 JTS 185PK
Bouwjaar 09-2005 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 2.2 JTS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 159 2.2 JTS

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Elke ALFA ROMEO 159 heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.