100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 2.0 JTDM 136PK
Bouwjaar 06.2010 - 11.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 2.0 JTDM

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 159 2.0 JTDM

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 159 past. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER HandremkabelsJAGUAR SpoorstangALFA ROMEO Remtrommels.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.