WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDM 8V 115PK
Bouwjaar 09-2005 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 159 1.9 JTDM 8V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 159 1.9 JTDM 8V

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 159 komen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.