100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.4 JTD 163PK
Bouwjaar 06.2003 - 05.2006

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) 2.4 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Een defect ABS-sensor herkennen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) 2.4 JTD uitlezen

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDLAND ROVERLANCIADAIMLERSMART. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.