100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.4 JTD 175PK
Bouwjaar 10.2003 - 05.2006

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) 2.4 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30647
Levertijd 2-3 dagen
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen zonder ESP
Lengte: 1460 mm
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
51% Korting
19,34
39,46
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Elke ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) 2.4 JTD heeft een eigen VIN-nummer. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARICHEVROLETSUZUKILINCOLN. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Een defect ABS-sensor herkennen

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.