WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.4 JTD 150PK
Bouwjaar 03-2002 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.4 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30608
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 1930 mm
58% KORTING
81,48
128,74
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.4 JTD

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS-sensoren in het wiellager

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.