WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.4 JTD 163PK
Bouwjaar 06-2003 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.4 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.4 JTD

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.