WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 Sportwagon 1.9 JTD 105PK
Bouwjaar 05-2000 - heden

ABS sensoren ALFA ROMEO 156 Sportwagon 1.9 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 30567
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 870 mm
58% KORTING
78,81
124,52
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon 1.9 JTD

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon past. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.